Avoimet työpaikat

Ohjaaja

Työpaikka rahoitetaan Paikka auki-hankerahoituksella. Paikka auki on sosiaali- ja terveysministeriön (STM) avustusohjelma, josta jaetaan avustuksia sosiaali- ja terveysjärjestöille nuorten työllistämiseen.

Työnhakijan tulee työsuhteen alkaessa olla alle 30-vuotias. Palkattava nuori ei saa olla työsuhteessa (ei edes osa-aikaisessa). Nuori saa kuitenkin olla esim. kuntouttavassa työtoiminnassa tai työkokeilussa. Palkattava nuori ei voi olla päätoiminen opiskelija.

Ohjelmaan palkataan henkilö, joka ei ole työllistynyt aiemmin Paikka auki -avustusohjelman kautta.

Työntekijän tehtäviin kuuluvat erilaiset ohjaustyöt ja asiakaspalvelun tehtävät kohtaamispaikassa. Työntekijän osaamisen puitteissa erilaisten yksilö- ja ryhmienohjaaminen esim. liikuntaryhmät, keskusteluryhmät, peliryhmät. Asiakaspalvelutehtävissä työntekijä toimisi ns. aulatyöntekijänä, jossa hän ottaa asiakkaat vastaan ja ohjaa heidät oikeisiin ryhmiin. Työtehtävien tarkat sisällöt räätälöidään työntekijän osaamisen ja kehittymishalukkuudeen perusteella ja työnkuvaa voidaan uudistaa työsuhteen aikana karttuvan työkokemuksen, osaamisen ja itseluottamuksen perusteella.

Paikka täytetään sopivan hakijan löytyessä.

Työaika: Kokoaikatyö 7h30min/pv

Työsuhteen jatkuvuus: Määräaikainen, palvelussuhteen kesto 6 - 12 kuukautta

Työ alkaa: 14.8.2023, tai sopimuksen mukaan

Palkkaus: 2307,00 € / kk


Hakemukset lähetetään sähköpostitse osoitteeseen marju.kiiski@mikkelinsetlementti.fi

Tiedustelut paikkaan liittyen arkisin klo 9-16 välillä Marjulle puh 050 529 3361.